beja-go-usa.reismee.nl

Welkom op onze Reislog!

Hallo familie, vrienden en andere belangstellenden. Welkom op onze reislog!

Nog anderhalve week en dan vertrekken we voor bijna 4 weken naar de USA! Om jullie te laten mee genieten van onze vakantie hebben we deze reislog opgezet. Hier blijf je op de hoogte van al onze avonturen en ervaringen, tenminste voor zover het ons lukt om tijdens onze reis deze blog up-to-date te houden. Het is onze bedoeling om deze blog te vullen met verhalen en foto's, en via de kaart kun je de route zien die we volgen. Op de kaart staat nu de geplande route, maar daar kunnen we natuurlijk van afwijken. We zullen de route aanpassen als we op reis zijn. Meer informatie over onszelf en de reis die we gaan maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor onze mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Vandaag, iets meer dan een week voor vertrek, zijn we onze reislog gestart. De komende week zullen we zo nu en dan iets op de log zetten over onze voorbereiding en de geplande route.

We zien je graag terug op onze reislog. Laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met ons meereist!

Bert & Janny

carolien

wat leuk dat jullie een reislog hebben! Ik ga hem zeker vaak bezoeken!
Groetjes Carolien

cobi

Ontzettend leuk dat jullie een reislog hebben.
Ik hoop er veel op te kunnen zien en meeleven.
gr. cobi

Jan en Sini

We vinden het leuk om met jullie mee te mogen reizen al is het via de web-log.
Een goede vlucht naar Las Vegas toegewenst.

groetjes.

Yvonne

Zo zo.. wat een (voor mij) overwachte kant van jullie om zo'n log te beginnen :-)
Welkom in log-land dan!
Echt een super leuk idee en ik schrijf me dan ook met liefde direct in voor de mailinglist.

Ontzettend veel plezier, nu eerst met de voorbereidingen en voorpret.. straks natuurlijk voor the real adventure!

Groeten Yvonne

Monique

Leuk dat wij ook een beetje mee mogen reizen. Heel veel plezier en nog even succes met het aftellen.
Groetjes Monique