beja-go-usa.reismee.nl

We zijn weer thuis!

Zaterdag 21 Juni: we zijn weer thuis! Na een lange dag (eigenlijk anderhalve dag) reizen stonden we gisteren om half negen 's avonds weer op het station in Zutphen. Ruim negen uur vliegen van Las Vegas naar London Gatwick, daar nog een paar uur wachten tot onze aansluitende vlucht vertrok, en daarna nog een uurtje vliegen naar Schiphol. Het laatste deel van de reis werd verzorgd door de NS, of eigenlijk door Martin en Carolien die ons van het station naar huis hebben vervoerd. Moe van de reis, maar vooral vanwege de indrukwekkende dingen die we hebben gezien (en gedaan!), maar zeker ook voldaan en tevreden. Wat een geweldige vakantie, en wat een prachtig land! Zeker voor herhaling vatbaar, als de gezondheid, de tijd en het geld het toelaten. Die laatste twee dingen zijn natuurlijk nog enigzins door ons zelf te beinvloeden, en wat de gezondheid betreft doen we ook ons best. We zijn nog van plan om deze drie weken (het waren drie fantastische weken!) voor jullie samen te vatten in een laatste bijdrage aan deze reislog, maar daar nemen we nog even de tijd voor! Alvast bedankt voor de belangstelling die jullie hadden tijdens onze reis. We vonden het steeds weer leuk om jullie reacties te lezen en weer nieuwe verhalen en foto's op de log te zetten. Alsof er toch nog een heel dun lijntje liep tussen jullie hier in Nederland, en wij daar ergens anders op deze planeet. Dit weekend proberen we een beetje bij te komen van de terugreis en alle enerverende ervaringen van de laatste weken. Hopelijk lukt het ons om de draad van het dagelijkse leven volgende week zo langzaam maar zeker weer op te pakken...

Monique

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn. En natuurlijk dat jullie zo'n mooie vakantie hebben gehad. Ga er nog maar even lekker van nagenieten.
Groetjes Monique

martin

toch wel "home sweet home" hè?! kunnen jullie nog een beetje met oranje meefeesten vanavond als het mee zit!

Jeanet

Gelukkig zijn jullie weer velig thuis. En het nagenieten van alle belevenissen is weer een vakantie op zich.

Jan en Gea Krol

Wij kunnen ons een voorstelling maken, dat jullie genoten hebben van zo'n vakantie. Prachtig land om nog eens naar toe te gaan, je raakt er niet uitgekeken.
In 2004 zijn wij vanaf Toronto via de States(Yellowstone N.P.) naar Vancouver Island gereisd.
Geniet nog maar lang van de indrukken en ervaringen daar opgedaan.