beja-go-usa.reismee.nl

De camper

Januari dit jaar, de vakantiebeurs in Utrecht. De camper die daar stond vonden we al behoorlijk groot, maar ‘het is de kleinstedie we hebben.' Uiteindelijk werd het de C25 Motorhome van El Monte (nee, niet van de ananas, dat is Del Monte), een 25 feet (7,5 meter) camper voor maximaal 5 personen. Automatische transmissie, 7.4 liter injectie motor, cruise control, dubbele airco, magnetron, koelkast, badkamer + toilet, 110V generator, en ga maar door. Wat wenst een mens zich nog meer? TV? Nee, die zit er niet in, maar met al dat moois om ons heen verwachten we die ook niet nodig te hebben. Amerikanen vinden dit overigens maar een klein karretje, die scheuren met een complete autobus plus aanhanger door het vaderland! Oh, en dit soort voertuigen, inclusief ‘onze' C25 noemen ze een RV, oftewel ‘Recreation Vehicle'. Even aan denken als je een plekje op een camping zoekt, want een camper is volgens ons zo'n opbouw die je op een pick-up truck zet. En op een kleinere camper-plek raken we ons recreatie vehikel van 25 voet nooit kwijt.

Mocht je wat meer willen zien van de camper, eh... RV, kijk dan maar op de El Monte site: http://www.elmonterv.com/.

Yvonne

Stoer bakkie :-)
Daar moet je het toch even mee vol kunnen houden.
En idd... waarom een tv met al dat moois om je heen!

Monique

Ziet er goed uit. Ik heb ook ooit nog eens met een camper door Frankrijk getrokken. Volgens mij was die toen 9 meter lang, voor 6 personen. Je moet wel een aardige plek hebben om hem dan neer te zetten. Maar het reizen met een camper was toen grandioos. En ik denk dat Amerika nog wel iets anders is dan Frankrijk.
Succes met het aftellen!!