Via highway 12 naar Bryce Canyon National Park
10 jun. 2008
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Goedemorgen! (bij ons is het nu dinsdagmorgen 7 uur). We staan nu op Ruby's campground, een paar mijl van Bryce Canyon National Park. Vandaag verkassen we naar het park waar we een reservering hebben op de North Campground. Gisteren zijn we via highway 12 hier naar toe gereden. Zoals gezegd wordt highway 12 beschouwd als een van de allermooiste scenic byways van de US en wij vonden dat in geen enkel opzicht overdreven. Wat een prachtige route! De weg gaat in westelijke richting eerst door mooie naaldbossen en klimt verder door prachtige berkenbossen naar bijna 3000 meter hoogte. Onze camper heeft hard moeten werken om alle hellingen en afdalingen (tot 14%!!) te overwinnen. Uiteindelijk hebben we een plekje gevonden op Ruby's campground, dicht bij de ingang van het park. Met de shuttle zijn we vanaf de camping naar het park gereden en daar hebben we al wat eerste indrukken opgedaan van dit prachtige park. Wat een mooie kleuren en eigenaardige rotsformaties, weer heel anders dan wat we tot nu toe hebben gezien. Als het lukt zetten we al vast een paar eerste foto's op de site, dan zie je wel wat we bedoelen. Gisteravond hebben we gegeten in Ruby's Inn (het cowboy buffet) en het smaakte ons prima! Vandaag gaan we zoals gezegd met de camper het park in en willen we een trail lopen waarbij we naar de bodem van de Bryce Canyon gaan en weer terug. Verder bekijken we nog wel wat we gaan doen, want morgen (woensdag) zijn we hier ook nog. Jullie horen nog van ons. Groetjes!
10 jun. 2008, 20:36
Het ziet er inderdaad weer heel anders uit. Maar wederom oh zo mooi. Dit heb ik nog nooit eerder gezien! Echt heel bijzonder..
Het andere natuurlijk ook niet, maar toch wel eens wat plaatjes of op tv/film wat indrukken opgedaan.. Nou ja, je zal wel snappen wat ik bedoel ;-)
Groeten!
11 jun. 2008, 13:36
Mochten jullie in Zion np komen dan raad ik jullie aan om de angel landing trail te doen stevige tippel maar eenmaal boven ga je me zeker bedanken!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}